9/9

Centrala termica BERETTA CIAO 24 CSI

170393
Hover on image to enlarge
in stoc
Descriere

BERETTA CIAO 24 CSI - Centrala termica conventionala, compacta si moderna, care functioneaza cu gaz natural, cu doua schimbatoare de caldura, destinata incalzirii si prepararii de apa calda menajera.

Daca vrei cea mai buna centrala termica Beretta de apartament la un pret avantajos, acest model s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti. Design-ul linear si elegant o recomanda pentru orice tip de decor. Totodata, acesta este echipat cu un panou de comanda simplu si usor de utilizat, care iti va permite sa reglezi temperatura in functie de propriile necesitati. Display-ul digital , prin intermediul simbolurilor sugestive si al celor 3 LED-uri , iti va permite sa stii daca centrala se afla in functiune, precum si vizualizarea setarilor actuale.

Totodata, este prevazuta cu doua butoane care te vor ajuta sa reglezi temperatura ACM (apa calda) si sa activezi functia S.A.R.A (Control Automat al Temperaturii), care garanteaza atingerea temperaturii dorite intr-un timp record si un consum redus de energie si bani. Alimentarea se face pe baza de gaz metan, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa investesti bani in alte echipamente suplimentare, si prezinta un vas de expansiune de 8l, ideal pentru a incalzi apa pentru o intreaga familie.

Puterea termica maxima este de 25.8 kw, fapt care o recomanda pentru o suprafata de 130 m patrati, deci este ideala pentru un apartament cu o camera sau o garsoniera, si functioneaza pe un sistem cu tiraj fortat. Are o pompa modulanta (cu turatie variabila), al carui domeniu este de 4:1 si beneficiaza de protectie la inghet, astfel incat nu vei intampina probleme pe timp de iarna

BERETTA CIAO 24 CSI se remarca prin materiale si componente deosebite, acestea constituind garantia calitatii superioare a produsului:

camera de ardere etansa;

schimbator principal din cupru, pentru agent termic;

pompa electronica modulanta, eficienta - clasa A;

schimbator secundar de caldura (a.c.m.) din oțel inox;

recupetator de caldura;

ventilator pentru evacuare gaze ardere

Specificatii

Producator:
BERETTA
Tip cazan:
Conventionala
Putere (kW):
24
Dimensiuni:
405x715x248 mm
Greutate:
28.4 kg

Din aceiasi categorie